Nette dames sneakers: Onmisbaar voor in jouw garderobe

Nette dames sneakers: Onmisbaar voor in jouw garderobe

Het is slim om voorbereid te zijn op elke gelegenheid. Dit betekent dat jij je moet kunnen kleden voor elke situatie, waaronder nette gelegenheden. Het is daarom verstandig om je sneaker-arsenaal uit te breiden met een paar nette gympen.

Nette sneakers zijn onmisbaar in jouw garderobe. We hebben ze daarom op een rijtje gezet zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Maar wat is de definitie van nette sneakers? Geen opvallende felle kleurtjes en een minimalistisch design. Dus je zult geen over-the-top of super technische sportschoenen tegenkomen in dit artikel. Het artikel is opgesplitst in Dames en Heren. 

1. Maruti Ted dames sneakers

Deze nette damessneakers van Maruti zijn te combineren met bijna elke outfit. De patch met het dierenprint op de hakken maken de sneakers nét wat speelser. Toch blijven deze leren schoenen zeer geschikt voor nette gelegenheden. Dankzij de witte kleur zijn de schoenen veelzijdig en bruikbaar in elk seizoen van het jaar. Aan de achterkant heeft de schoen een zool van 3,5cm. Dit zorgt voor een comfortabele demping tijdens het lopen. Het voetbed is uitneembaar waardoor je de sneakers ook met je eigen inlegzolen kunt dragen. Leuk feitje: deze sneaker komt met witte én zwarte veters. Zo kun je ook nog eens gemakkelijk variëren in de looks van je Maruti sneakers.


2. Veja Rio Branco dames sneakers

Op zoek naar een paar nette gympen die ook nog eens geheel millieubewust zijn? Dit model van Veja biedt jou een stijvolle maar vooral comfortabele look. Dat allemaal terwijl de schoen gemaakt is van 100% materiaal. Hoe kan je daar nou nee tegen zeggen? De patches voorop en achterop zijn gemaakt van suede en het middenstuk is een ademend materiaal. Ideaal voor in de zomer. Combineer deze schoen onder een pantalon met 'invisible' sokken voor een mooi resultaat.


3. New Balance 574 dames sneaker

Houd het simpel en stijlvol met de 574 sneaker van New Balance. Deze sneakers voor dames hebben een iconische look die je moeiteloos overal en met alles kunt dragen. De lichtgewicht zool en demping een 2,5cm dikke zool zorgen voor lichtgewicht ondersteuning en comfort, zodat je ze de hele dag gemakkelijk kunt dragen, terwijl de rubberen buitenzool voor duurzaamheid zorgt.



4. Maruti Claire Suede dames sneakers

Met suède schoenen kun je niet snel fout gaan op nette gelegenheden. Daarom hebben wij deze suède dames sneaker van Maruti niet onthouden uit dit artikel. Deze schoen is voorzien van een toffe snake print achterop. Dit maakt de schoen net wat speelser en unieker. Deze nette schoen heeft een flexibele 4cm dikke buitenzool, wat veel loopcomfort met zich mee brengt. Bovendien is de voering van de schoen volledig van leer gemaakt. Dit geldt ook voor de binnenzool, die ook nog eens uitneembaar is. Dit maakt het mogelijk om een eigen inlegzool te gebruiken.


5. Enkellaarsjes of pumps

Heb jij een zakelijke meeting en wil jij zo net mogelijk gekleed zijn? Ga dan voor pumps of enkellaarsjes in plaats van sneakers. Combineer deze met een zakelijke outfit en je bent klaar om te gaan. Ook kun je enkellaarsjes casual dragen door ze te combineren met een setje skinny jeans en een blouse. Wil jij voor een iets stoerdere look gaan? 




Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid dat wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.